Reviews

“Heerlijk ruime, van alle gemakken voorziene woonboot. Sloepje huur je voor de deur, en dan vaar je zo de Friese meren op. Een wandeling brengt je via het outdoor fitnesspark, naar het strand van Langweer, de haven van Langweer in het hart van Langweer. Gezellig knus dorpje, met meerdere eetgelegenheden, supermarkt, bakker voor een vers ontbijt en slager voor de bbq. Ideaal voor er eventjes lekker tussen uit!”
– Nolda en Edwin, Vianen.

“Boet is van alle gemakken voorzien en heeft een lichte en sfeervolle inrichting. De rust van de Friese meren gecombineerd met het gezellige Langweer was voor ons gezin een recept voor een heerlijke week. We komen zeker terug!”
– Mathilde en Pieter, Maarssen.

“Een lang weekend op Woonboot Boet in Langweer is een feestje op zich! Van alle gemakken voorzien is deze prachtige woonboot, die ligt tussen weilanden aan de ene en de haven van Langweer aan de andere kant. Op loopafstand ben je ook zo in het centrum van dit gezellige Friese dorpje. Een heerlijk verblijf voor als je er even lekker tussenuit wilt. Woonboot Boet; als je eens een keertje niets moet!”
– Bart & Carolijn, Doorn.

vinkje achtergrond-anker extern footer-band info-personen info-wifi info-woonkamer info-slaapkamer info-badkamer info-keuken extern-pijltje